Biustonosz semi soft Gaia BS 1207 Hannah Maxi Beżowy

Biustonosz semi soft Gaia BS 1207 Hannah Maxi Beżowy

kr 491.37
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Gaia
663195
Storleik
Gaia farge

Bra semi-soft Gaia BS 1207 Hannah Maxi - Beige

Sensuell og komfortabel semi-soft bh Gaia BS 1207 Hannah Maxi i beige farge designet for å fremheve skjønnhet og komfort ved bruk. Modellen er preget av en semi-soft konstruksjon som gir perfekt støtte og forbedrer bysten. Den nedre delen av koppene er stivnet, mens den øvre delen laget av delikat blonder går over i en mesh-finish, som legger til eleganse og subtilitet.

Kombinasjonen av bøylepyntet med en liten sløyfe legger til sjarm og femininitet, og understreker finesse i designet. Bh-en løfter ikke bare, men viser også bysten estetisk, og sikrer komfort hele dagen. Stroppene er ikke-avtakbare, men justerbare i lengde, slik at de passer perfekt.

Bh-båndet er utstyrt med sidefleksible bøyler som opprettholder stabilitet og støtte. Lukningen med to eller tre hekter og tre-trinnsjustering sikrer optimal passform til enhver kvinnes silhuett. Materiale sammensetningen er en blanding av høykvalitets stoffer: polyamid, bomull, elastan, polyester og polyuretan, som garanterer holdbarhet og komfort ved bruk.

Gaia
663195

Opis

Hue
Beige
BH type
halvt polstret
bøyler
Ja

Specyficzne kody

ean13
5900402911124
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password