Figi Ava 2077 S-3XL

Ava 2077 majtki figi S-3XL

kr 190.05
Brutto
Dostępne
Ava
675967
Storleik
Farge Ava

Stilige Ava 2077 truser med en klassisk passform

Oppdag eleganse og komfort i de eksepsjonelle Ava 2077 trusene, som perfekt kombinerer klassisk design med moderne undertøyselementer. Disse trusene er et uunnværlig valg for alle som verdsetter komfort og sensuell stil.

Fremsiden av trusene er laget av myk mesh, som subtilt fremhever feminine former og tilfører letthet til det overordnede utseendet takket være den elegante blonder. Samtidig gir bunnlinjen laget av glatt mikrofiber ikke bare komfort, men også en perfekt passform til silhuetten. Den delikate linningen sikrer at trusene holder seg på plass uten å klemme kroppen.

Baksiden laget av mikrofiber gir en behagelig følelse, og de doble tulle benåpningene legger enda mer finesse til helheten. Ava 2077 truser er tilgjengelige i ulike størrelser og farger, noe som gjør dem til et allsidig tillegg til enhver garderobe.

Ikke bare ser de flotte ut, men de oppfyller også perfekt sin funksjon, og gir en følelse av komfort gjennom hele dagen. Velg Ava 2077 truser og føl deg attraktiv og selvsikker!

Ava
675967

Opis

Hue
Naturlig
Rosa
Materiale
Bomull
Elastan
Polyamid
Stat
Klassisk
Antall par
1 par
kjønn
Kvinne
Type truser
fiken

Specyficzne kody

ean13
5906746909896
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password